tiistai 13. marraskuuta 2012

Keskeneräisyyttä

Sain vihdoin ja viimein siirrettyä vanhan blogini sisältöä tänne uuteen. Nyt täältä löytyvät kaikki saman katon alta :)

Tänne kuuluu toistaiseksi vielä keskeneräistä. Aloitin yhden minulle vähän suuremman neulontaprojektin ja se vaatinee pari nopeampaa välityötä valmistuakseen. Eihän yhtä työtä voi tehdä pitkään ilman että on toinen työ vieressä vai mitä, muutenhan siihen kyllästyy :)
 

Ostin heräteostoksena KnitPron pyöröpuikkosetin ja olin siihen äärimmäisen tyytyväinen kunnes koon 8 puikon kierteet lähtivät purkautumaan(!) kun ensimmäisen kerran sitä kiersin. Kyllä harmitti! Nyt toivon vain että muut kestävät, sillä ihan heti en viitsisi satsata uusiin vaikka mielessä onkin muutaman kerran pyörinyt Addin click setti.

Onko muilla käyttökokemuksia KnitPron ja Addin pyöröpuikkosetistä?

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ruissalossa


  

<3
 


Käytiin lauantaina Ruissalossa kävelemässä ja se oli ehdottomasti viikonlopun parasta antia. Tällaisia hetkiä lisää. <3

lauantai 3. marraskuuta 2012

Tiskirättejä




Muutama tiskirätti, jotta asunto pysyisi siistinä... :)

Oikeasti langan riittoisuus yllätti ja koska en osannut lopettaa, kerät oli ihan pakko käyttää samantien loppuun ja tuli tehtyä samalla rättejä vähän pidemmäksi aikaa. Lankana käytin King Colen Bamboo Cottonia, josta puolet on bambua ja puolet puuvillaa. Yhdessä rätissä on n. 35-40 silmukkaa riippuen siitä virkkasinko reunuksen ja yhdestä kerästä sain aika tarkkaan kolme rättiä. Kerät tuli käytettyä aika tehokkaasti loppuun. :) Tämä oli samalla hyvää virkkauksen kertausta. Se kun ei oikein koskaan ole ollut minun juttuni mutta tiskiräteissä se toimii ainakin omassa käytössä parhaiten.

perjantai 2. marraskuuta 2012

Rimpsuneule



Aikaisemmin syksyllä tein Turun Piikkopirta liikkeeseen mallineuleen. Neule on tehty Katian mallilla ja lankoina käytin Katian Gretaa sekä Hezhizoa. Malli oli helppo tehdä ja Gretalla sai helposti näyttävän pinnan aikaiseksi.

Ylimmässä kuvassa näkyy muuten myös yksi uusimmista hankinnoistani, Athena sovitusnukke. Nukke on ikivanha mutta hyvin vähän käytetty ja mikä tärkeintä, saan sen omiin mittoihini sopivaksi. Ehkä joskus panostan sitten ihan kunnolliseen nukkeen mutta toistaiseksi pärjään tämän kanssa.

Pahoittelen kuvia! Kyllä te tiedätte, tämä pimeys....