tiistai 31. tammikuuta 2012

Pitsityyny


Ajatus tällaisesta tyynystä on muhinut mielessäni jo pitkään ja vihdoin löysin sopivan pitsiliinan kirpputorilta siihen. Luulen että näitä täytyy jossain vaiheessa tehdä lisää. :) 

Tyyny sopii aika hyvin kattolampun kanssa yhteen ja seinän tehosteraitaan sopiva kangas löytyi yllättäen ihan omasta kangasvarastosta. :)

Pöllöt

Vielä on esittelemättä joitakin viime vuonna tehtyjä juttuja. Osa on näköjään unohtunut valokuvakansioon, osasta on vielä kuvatkin ottamatta ja osaa olen pantannut siihen asti että saan annettua ne saajilleen ensin. Jospa tässä pikkuhiljaa saisin niitä vanhempiakin tänne esille... :)



Nämä pöllöt löysin äsken valokuvakansiosta ja ne menivät pikkujoululahjaksi suvun pienimmille. Pinkin pöllön olenkin jo aikaa sitten tehnyt.

maanantai 16. tammikuuta 2012

Arvonta suoritettu!

Ensiksikin kiitos kaikille arvontaan osallistujille! Teitä osallistuikin paljon enemmän mitä aluksi kuvittelin ja kiitos siitä. :) Onnettarena ja virallisena valvojana toimi mieheni. 

Ensimmäisenä arpaonni suosi Tittiä!  Hänelle lähtee palkintona hiuspanta.


Toisena kulhosta nousi Lotten nimi! Hänelle matkaa pussukka palkintona.


Onnea voittajille!

torstai 12. tammikuuta 2012

Puhelimen suojus


Joulupukki toi minulle erittäin mieluisan lahjan ja pitihän sille suojus tehdä kun kaupoista ei mieleistä löytynyt. Tämä on ensimmäinen versio ja kehittely jatkuu edelleen. Seuraavan teen hieman paksummasta materiaalista sekä teen sen muutaman millin pienemmäksi. Ensihätään tämä on kuitenkin oikein toimiva pussukka Iphonelle.  :)

Arvonta  jatkuu sunnuntaihin asti! Vielä ehdit osallistua! 

torstai 5. tammikuuta 2012

Maastohaalari

Viimeinen joululahja tulee tässä. Tein veljenpojalleni fleecehaalarin Suuri Käsityölehden kaavoilla. En nyt muista lehden numeroa mistä kaavat löytyvät mutta voin myöhemmin sen tarkistaa jos joku kiinnostui. Kangas oli jotain ikivanhaa mitä olen säästellyt ja se pääsi nyt käyttöön. Olen yrittänyt päästä eroon kankaiden "säästelystä" mutta näköjään se vie vain aikansa että niille löytää sopivan käyttötarkoituksen. :) Ainakin tämä oli tähän tarkoitukseen juuri sopiva ja sitä oli juuri ja juuri se tarvittava määräkin. Tarvitsee muuten varmaan itsellekin tehdä tuollainen fleecehaalari, sen verran mukavan oloiselta näytti. :) Vaikka ostamallahan se varmaan halvemmaksi tulisi...

Näiden lisäksi tein vielä sytykeruusuja viemisiksi mutta niistä en kuvia ottanut. Melkein samanlaisiahan ne nyt kuitenkin ovat kuin aikaisemmin tekemäni 

Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan! :)


tiistai 3. tammikuuta 2012

ARVONTA!

Blogini täyttää tänään vuoden ja sen kunniaksi haluan järjestää teille arvonnan. 
Mietin pitkään blogin aloittamista ja sen tehtyäni en ole katunut hetkeäkään. On ollut ilo huomata että joku muukin tykkää seurailla juttujani. Kiitos teille kaikille ensimmäisestä blogivuodestani!

Palkintoja arvotaan kaksi. Sekä pussukka että hiuspanta ovat itse tekemiäni.

PALKINTO 1
PALKINTO 2

Arvonta-aika on 3.1.-15.1.2012 klo 24 asti. Voittajat arvotaan maanantaina 16.1.  
Arvonta loppunut!


Arvontaan voit osallistua näin:
- Yhden arvan saat kommentoimalla tähän viestiin. Muistathan keksiä itsellesi nimimerkin ja lisätä sähköpostiosoitteen, mikäli olet anonyymi.
- Toisen arvan saat olemalla lukijani tai liittymällä lukijakseni googlen lukijapaneeliin.
- Kolmannen arpan saat liittämällä arvonnan blogiisi.

Mainitse viestissä kuinka monella arvalla osallistut sekä sen kumman palkinnon mieluummin haluaisit. Ensimmäinen arvonnan voittaja saa valita kumman mieluummin haluaa ja toisen arvon jäljelle jääneiden kanssa. Joten jos et halua jompaakumpaa niin ilmoita siitä myös. :)

Onnea kaikille arvontaan!

Kauluri

Siskon miehelle tein joululahjaksi kaulurin kala- ja työreissuille. Lankana käytin Novitan Isoveljeä ja ohje löytyy Novitan syksy 2011 lehdestä. 

maanantai 2. tammikuuta 2012

Villahousut

Kummitytölle pukki toi villahousut.Kasvunvaraa varmaan riittää ensi vuoden talvellekin sillä sen verran pitkältä ainakin näyttivät.. Lankana käytin Novitan Puroa ja raidoitin housut niin että käytin samaa väriä mutta aloitin eri kohdista. Käyttämäni housujen ohje löytyy täältä.

Huomenna onkin sitten luvassa arvontaa. Muistakaa tulla osallistumaan! :)

Kukkakaalipipo

Tämä tässä hieman kukkakaalia muistuttava pipo meni joululahjaksi ystävälle. Onneksi se ei kuitenkaan näytä kukkakaalilta käytössä... :) Ohje Garnstudiosta.

Lintu-helistin ja junasukat

Lintu-helistimen ohje on Tyttö kylmän maan blogista.
Ne tutut ja turvalliset junasukat. Sekä helistimen että sukat tein joululahjaksi tulevalle kummitytölle.Junasukkien ohje löytyypi esim. täältä.

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Joululahjontaa

Nyt kun ollaan muutosta, joulusta sekä uudestavuodestakin selvitty, aikaa löytyy taas blogillekin. Suurin syy hiljaisuudelle löytyy muutosta, joka tuntui olevan vähän isompi projekti mitä aluksi ajattelin. Nyt kuitenkin lähes kaikki alkaa olla valmiina, ompeluhuonetta lukuunottamatta. Se projekti jätettiin tarkoituksella tälle vuodelle :)

Nyt voisikin olla hyvä hetki esitellä tekemiäni joululahjoja. Olen muutamana viime vuonna pyrkinyt siihen että tekisin joululahjat aikuisille pitkälti itse, jollei mielessä ole jotakin tiettyä asiaa mitä haluan hankkia. Tänä vuonna tosin ne ostettavatkin asiat liittyivät käsillä tekemiseen joten olen aika tyytyväinen. :)

Pikkuveljelle joulupukki toi raitalapaset.


Isä ja isoveli taasen saivat Korinpohja-kämmekkäät.

Laitan huomenna kuvat vielä lopuista lahjoista kun saan kuvat käsiteltyä, sillä nyt alan ompelemaan palkintoa, teille. Blogini täyttää vuoden joten arvontaa on luvassa. Pysykää siis kuulolla! :)