keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Cookie Popseja ja lankahulluutta


Neljä tuntia sitten istuin vielä tietokoneen äärellä ja luin blogeja. Silverlakeloven Jen kertoi tekemistään ihanista tikkarin näköisistä Cookie Popseista. Näin jo silmissäni miten hyvältä ne näyttäisivät hääjuhliemme jälkkäripöydässä. Ei siis mennyt tuntiakaan ja löysin itseni Prismasta Domino keksejä korissani miettimässä minkä värisiä nonparelleja haluan (eikä muuten ollut helppo päätös).

Noh... Lopputulos näyttää ehkä kuvassa paremmalta mitä se oikeasti oli... Valkkasin viisi parasta niistä seitsemästä onnistuneesta. Loput kaksikymmentä eivät kestä päivänvaloa puhumattakaan kamerasta. Mutta ihan hyviltä ne silti maistuu, jos todella pitää makeasta. 
Kaikki meni hyvin kunnes suklaa tuli kehiin. Se kun ei kauheasti tykännyt lihapullaa muistuttavien palleroiden päällä pysyä vaan valui pitkin pöytiä ja jääkaappia. Jos en laittanut tikkuja tarpeeksi nopeasti takaisin jääkaappiin, tippuivat pallerot lötkistyessään tikkujen päästä. Kyllä, suklaata on tällä hetkellä joka paikassa.. :)

Näitä siis tuskin tullaan häissämme näkemään, ainakaan minun tekeminäni. Tai sitten tietysti voisin nakittaa sen kaason tehtäväksi... ;) Mutta tulipa ainakin kokeiltua.



Asiasta ihan toiseen. Olen kiertänyt kauppojen lankaosastot kaukaa jo pitkään, tosin eipä siellä mitään ihmeellistä ole toistaiseksi ollutkaan. Näihin Puroihin törmätessäni en kuitenkaan  pystynyt pidättelemään itseäni. Aikaisemmin en Puroista ole liiemmin välittänyt, niissä kun tuntui aina olevan jokin ihmeellinen lankaan täysin sopimaton väri keskellä kerää. Mutta eipä ole näissä, olen myyty. Myöhemmin sitten selviää lunastiko Puro odotukseni muuten kuin värin suhteen.

maanantai 19. syyskuuta 2011

Lisää kukkia pannassa


Olen pikkuhiljaa lahjoittanut kaikki aiemmin tekemäni pannat eteenpäin joten sain hyvän syyn tehdä niitä taas lisää. :) Olen näperrellyt näitä hissukseen yksi vaihe kerrallaan ja muutama jäikin vielä viimeistelemättä. Näitä on kiva pitää jemmassa ja antaa lahjaksi (tai muuten vaan) sopivan tilaisuuden tullen. Siitä tulee niin hyvä mieli kun näkee oman tekeleen jollakin toisella käytössä. :)

Joulu ja joululahjatkin alkavat pikkuhiljaa pyöriä mielessä. Ideoita tarvitsisi alkaa pistää muistiin ja kaipa niitä lahjoja tarvitsisi alkaa kohtapuoliin tekemäänkin. Onko muita joiden mielessä joulu jo kummittelee?